16 desember 2007

er utstyret samlet?

Har du funnet fram syboksen din, plukket ut det du trenger og er klar for å sy januarmønsteret?

Kiwa har fått seg en flott utstyrspakke, bestilt på nettet.

the Purl bee har en sammensatt post med ideer for både den ene og den andre, og i der har de også satt sammen en liten startpakke (hva den bør inneholde) for en som kaster seg uti broderinga.

6 kommentarer:

Anni sa...

Ja alt er klart, nå må vist tilstå at jeg også er begyndt at sy, kunne bare ikke vente, men hvor meget det bliver til ved jeg ikke helt, nu trænger julen sig jo på. En rigtig god jul til alle.

strikkegal sa...

Jeg har bestilt stoff og tråd online, har vært hos Meretes Atelier i dag og shoppet vatt og penn. Litt spennende at de anbefalte bomullsvatt, håper det blir bra!

mreteveian sa...

anni: venter i spenning!

strikkegal: når de hos Meretes Atelie anbefalte bomullsvatt, - er den til å stryke på? Eller bruker du spraylim eller knappenåler for å holde vatten fast bak stoffet? Eller hjelper broderiramme til med det?

Anni sa...

Er færdig med at brodere januar og har lagt den ud i min blog.

Merethe sa...

Nå har eg fått tegnet over motivet, og er klar til å sette i gang. Spennende dette her....

9na sa...

Hei! Jeg er en snartur innom for å ønske alle godt nytt år! Gleder meg til alongen, og oppdaget den ene dagen at jeg gikk rundt og trodde at neste stitchery mønster skulle komme snart, men det er jo enda en måned til... Huff, der får man igjen for å være så overivrig i starten...